Plahotniuc nu se teme de alegeri anticipate

plahotniuc.md

Foto: plahotniuc.md

„Pentru Republica Moldova ar putea fi catastrofală orice destabilizare politică acum. DAR nu trebuie uitat faptul că alegerile anticipate pot fi oricând o opțiune, dacă majoritatea populației dorește acest lucru”, scrie, în pagina sa de Facebook, prim-vicepreședintele PDM, Vlad Plahotniuc.

Plahotniuc susține că nu vede o problemă în alegerile parlamentare anticipate, dacă asta este „dorința reală” a societății și nu a unui grup de interese care vrea să „pună mâna pe putere”.

„După eventualele alegeri anticipate vom avea cu toții posibilitatea să vedem cine și ce a avut de câștigat, care au fost scopurile, care este alternativa și așa mai departe. Iar dacă lucrurile ies prost, știm și cine poartă răspunderea. Alegerile anticipate nu trebuie să sperie pe nimeni, dimpotrivă, să ne îndemne la o evaluare atentă. Ele rămân mereu un veritabil instrument democratic prin care poporul își desemnează conducătorii și trebuie tratat cu atenția cuvenită și, mai ales, cu responsabilitatea cuvenită. E o opțiune pe care trebuie să o analizăm și nu exclud ca ea să nu fie cea mai rea”, consideră politicianul.

În cadrul protestelor organizate de Platforma civică „Demnitate și Adevăr”, democratul Vlad Plahotniuc continuă a fi unul dintre principalii politicieni învinuiți de criza social-economică din Republica Moldova.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Socor îl laudă pe Streleț și îl scutură pe Candu; critică și revendicările „nerealiste” ale protestatarilor din PMAN | Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.