Opinie usturătoare despre protestatarii din PMAN: „I-a împlut păduchii și emit țipete sardonice”

Foto: Viorel Mihail

Foto: saptamina.com

„Apusul nu va permite declanșarea alegerilor parlamentare anticipate în Moldova, căci ele ar conduce la crearea unei enclave prorusești în spatele Ucrainei”, scrie editorialistul Viorel Mihail în Săptămâna.

Viorel Mihail susține că „orice miting care în prezent cere demisia actualei guvernări este în esența sa antieuropean și antiamerican”. Vestul, potrivit editorialistului, „se află într-o confruntare directă cu Rusia și nu i-ar prii o buntuluială, burzuluială la Chișinău, cu un final trist pentru Occident”.

„Cred că corturile din piață vor fi ridicate. Căci actuala putere va telefona Fratelui cel Mare de la Bruxelles și-i va lămuri că: «Alianța proeuropeană de la Chișinău e pe cale de dezintegrare din cauza gălăgiei produse de protestatarii cu corturi: i-a împlut păduchii și emit țipete sardonice când îi pișcă paraziții de corp. În asemenea condiții e imposibil să desfășori activități prooccidentale și vom fi nevoiți să mergem la alegeri anticipate…». Apoi în Piață ar putea să apară o etuvă, dacă «DA-DA»-iștii nu vor înțelege de cuvânt ca s-o frece din gară cu binișorul»”, conchide Viorel Mihail.Categorii:Opinii

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.