Ion Suruceanu despre nunta Șevciuk-Ștanski: „Am cântat pentru două personalităţi care şi-au unit destinul”

Ion Suruceanu. Foto: gruproyal.ro

Ion Suruceanu. Foto: gruproyal.ro

Interpretul Ion Suruceanu, artist al poporului, a cântat sâmbătă, 19 septembrie, la nunta liderului de la Tiraspol, Evgheni Șevciuk, care s-a căsătorit cu fostul „ministru” de externe transnistrean, Nina Ștanski. Potrivit surselor Moldova.org, la petrecere a fost prezent și Mitropolitul Moldovei Vladimir. Alte persoane publice de la Chișinău nu au fost prezente. Fostul premier Chiril Gaburici, deși a fost invitat, nu a venit la ceremonie.

Nunta celui mai influent cuplu de la Tiraspol a avut loc la vila lui Șevciuk de la Stroiești, localitatea de baștină a acestuia. Cei doi s-au cununat vineri.

Potrivit lui Suruceanu, citat de Moldova.org, nunta lui Evgheni Şevciuk şi a Ninei Ştanski a fost una modestă, dar foarte frumoasă.

„A fost o nuntă pe cât de frumoasă, pe atât de modestă. Fără foc de artificii şi moderatori faimoşi de nuntă. La nuntă au fost 40-45 de invitaţi, rude ale mirelui şi ale miresei şi câţiva prieteni”, a relatat Ion Suruceanu.

Interpretul a dezvăluit că mirele a purtat un costum clasic, cu o cămaşă fără cravată, iar mireasa a optat pentru o rochie de o nuanţă bej, având în păr floricele. „A fost un cuplu foarte armonios”, a menţionat Ion Suruceanu. De asemenea, interpretul a spus că evenimentul a avut loc într-un mic local, cu o terasă frumoasă, ce se află după Râbniţa.

„Am pregătit un program de 40-45 de minute şi am cântat piese pe care de obicei le cânt la nuntă”, a menţionat Ion Suruceanu. Potrivit lui, la nuntă de asemenea a mai cântat şi o tânără interpretă din regiunea transnistreană. Pe tot parcursul evenimentului, partea muzicală a fost dirijată de un tânăr DJ.

„Nu au fost personalităţi, a fost o nuntă modestă, dar foarte frumoasă, care mai rar se poate vedea aici, la Chişinău. Nu au fost artificii grandioase, de parca s-ar începe războiul, aşa cum se practică la noi”, a adăugat interpretul, potrivit sursei citate.

Întrebat ce le poate reproşa internauţilor care deja s-au grăbit să-l acuze că „a cântat pentru separatişti”, Ion Sruceanu a declarat că nunta este un eveniment în afara politicii.

„Am cântat pentru două personalităţi care şi-au unit destinul”, a declarat Ion Suruceanu pentru Moldova.org.

În data de 31 august 2015, Șevciuk a anunțat că, în locul Ninei Ștanski, care își va îndeplini obligaţiile de soţie, în fruntea departamentului de externe va veni altcineva. Despre cei doi se vehicula de mai multă vreme că ar forma un cuplu.

Din 2009 până în 2012, Ștanski a fost consiliera lui Șevciuk, apoi a fost numită de acesta șefa departamentului de externe. Nu se știe dacă Ștanski a fost căsătorită. Cert este că are o fiică adolescentă pe care o cheamă Iana.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.