Marș automobilistic, pichetări și concert! Platforma DA își diversifică protestele

Foto: Constantin Grigoriță

Foto: Constantin Grigoriță

Platforma Civică „Demnitate și Adevăr” organizează duminică, de la ora 12.00, un marș automobilistic de protest, după care va începe un concert de câteva ore cu mai mulți artiști din Moldova.

Marșul automobilistic de protest va începe la pasajul de lângă Televiziunea Publică şi va continua prin toate sectoarele capitalei, cu staţionări la câteva instituții ale statului care vor fi pichetate.

Printre artiștii care au acceptat să cânte la concertul din centrul capitalei se numără artiști precum Cătălin Josan, Alex Calancea, Pasha Parfeny, Dan Bruma, Stela Botez, Ana Dabija, Diamanta Paterău și alții.

„95% din artiștii contactați au fost extraordinar de receptivi și, chiar dacă aveau alte angajamente stabilite pentru aceste ore, câțiva dintre ei ne-au garantat deja prezența în cursul săptămânii viitoare. Ne bucurăm să vedem un număr atât de mare de artiști cu verticalitate și le mulțumim mult că sunt alături de popor, atunci când avem cel mai mult nevoie de ei”, menționează organizatorii.

Începând cu data de 6 septembrie, cetățenii mobilizați de Platforma DA protestează non-stop în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN), unde au fost instalate peste 300 de corturi. Protestatarii cer demisia Guvernatorului Băncii Naționala a Moldovei, Procurorului General, șefului Comisiei Electorale Centrale, șefului Centrului Național Anticorupție, iar ulterior demisia președintelui Nicolae Timofti și organizarea alegerilor anticipate libere și corecte.

După două duminici de acțiuni de protest de amploare în PMAN, Platforma DA a decis să-și diversifice protestele.Categorii:Actualitate, Politică, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.