Plahotniuc despre „unul din defectele” sale în politică

Vlad Plahotniuc. Foto: adevarul.ro

Vlad Plahotniuc. Foto: adevarul.ro

„Nu comunic mai des şi îi las pe alţii să mă murdărească”, a recunoscut Vlad Plahotniuc, prim-vicepreședintele PDM, potrivit căruia acesta este „unul din defectele” sale în politică. Declarația a fost făcută într-un amplu interviu exclusiv, publicat de TRIBUNA săptămâna trecută.

Afirmația a fost făcută după ce democratul, cunoscut pentru modestele sale ieșiri în presă, a fost întrebat când va oferi următorul interviu.

„Nu mă dau prea tare în vânt după interviuri, nu-mi place să vorbesc doar pentru că unii vor să-mi spun părerea. Accept interviuri atunci când am ceva de spus. Politician-vedetă din mine nu faceţi, sunt suficienţi doritori să stea în lumina reflectoarelor, căci ei au plăcerea asta, eu nu o am”, a declarat Vlad Plahotniuc.

Prim-vicepreședintele PDM a sugerat că îi lasă pe alții să-l „murdărească”, pentru că obiectivul său nu este să arate bine în public.

„Nu caut recunoaştere în baza unor simple declaraţii politicianiste, eu vreau să-mi fie recunoscute meritele atunci când fac acţiuni care să justifice această recunoaştere, dar nici la asta nu ţin foarte mult. Nu e un obiectiv să primesc aprecieri, am alte mecanisme interioare foarte bune de mobilizare”, a mai spus Plahotniuc.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.