Principele Radu al României, pentru prima dată în Găgăuzia

Foto: familiaregala.ro

Foto: familiaregala.ro

Principele Radu al României va efectua, în zilele de 28 și 29 septembrie 2015, o vizită oficială în Republica Moldova. Vizita va avea loc la Chișinău și la Comrat, centrul administrativ al Regiunii Autonome Găgăuzia. Aceasta este prima vizită a unui membru al Familiei Regale în Găgăuzia, anunță Familia Regală a României.

La Comrat, Principele Radu se va întâlni cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, precum și cu reprezentanți ai Comitetului executiv al Regiunii autonome. De asemenea, Principele Radu va vizita Universitatea de Stat din Comrat, Centrul de informare al României, Muzeul Istoric Regional al Găgăuziei, precum si Biblioteca Turcească „Mustafa Kemal Atatürk”.

În capitală, Principele Radu al României se va întâlni cu președintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, și cu primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă. Alteța Sa Regală va primi titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Academiei de Științe a Moldovei, va face o donație de carte universității și va vizita Universitatea Agrară de Stat a Moldovei și Liceul Academic de Arte Plastice „Igor Vieru” din Chișinău.

 Categorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.