Un deputat socialist laudă acțiunile Platformei DA

Vlad Bătrâncea. Foto: actualitati.md

Vlad Bătrâncea. Foto: actualitati.md

Acţiunile Platformei Civice „Demnitate și Adevăr” au arătat foarte bine din punct de vedere organizatoric, al faptului că au fost prezenţi foarte mulţi oameni. Această opinie a fost exprimată de către deputatul socialist Vlad Bătrâncea în cadrul emisiunii „Punct și de la capăt” de la Radio Europa Liberă.

Bătrâncea a declarat că și socialiștii împărtășesc „toate obiectivele politice şi revendicările” Platformei DA.

„De la bun început aş vrea să spun că, din perspectivă politică, noi în mod public am salutat şi am afirmat că susţinem protestele Platformei, deoarece noi suntem pentru orice tip de proteste care sunt menite să dea jos regimul puterii oligarhice”, a spus deputatul socialist.

Potrivit lui Bătrâncea, socialiștii au salutat crearea Platformei DA, care „s-a lansat destul de reuşit, dar deja au început să apară diverse păreri, diferite chemări, inclusiv la înlăturarea Partidului Socialiştilor, la demisia liderului Partidului Socialiştilor Igor Dodon, care astăzi nu ocupă nicio poziţie în guvernare”.

Totodată, deputatul a dat de înțeles că socialiștii sunt conștienți de „tot felul de provocări” din partea actualei guvernări, prin intermediul Platformei DA.

„Puterea astăzi este cointeresată să zdrobească segmentele de protest şi de aceea noi înţelegem că acum noi trebuie să punem la o parte supărările reciproce şi să renunţăm la întrecerea dintre proteste”, a menționat Bătrâncea.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.