Fotografia Zilei: Oțărâtul Streleț și luminoșii Obama

Foto: Valeriu Streleț și cuplul prezidențial american. Foto: gov.md

Foto: Valeriu Streleț și cuplul prezidențial american. Foto: gov.md

O fotografie intens partajată pe rețelele de socializare îl înfățișează pe premierul Valeriu Streleț alături de cuplul prezidențial american, Michelle și Barack Obama. Streleț a participat la recepția tradițională oferită de președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, cu ocazia summit-ului Adunării Generale ONU.

Spre deosebire de chipurile luminoase ale celebrului cuplu prezidențial, cel al premierului moldovean este rece. Nu degeaba luni, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Adunării Generale ONU de la New York, staff-ul tehnic de la sediul Națiunilor Unite l-a confundat pe Valeriu Streleț cu președintele Federației Ruse, Vladimir Putin.

„Încă de prin epoca sovietică oamenii erau încurajați să nu zâmbească. Ca nu cumva cineva întâmplător să creadă că ești mulțumit de viață. Iată un caz concret de cum un obicei se transmite prin gene la generațiile următoare”, comentează Nata Albot fotografia în care apar Streleț și cuplul Obama.

Premierul Streleț participă la lucrările celei de-a 70-a sesiuni a Adunării Generale a Naţiunilor Unite, care are loc la New York în perioada 27 septembrie – 2 octombrie.

În 2012, și președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, împreună cu soția sa Margareta s-au fotografiat alături de Michelle și Barack Obama, în contextul celei de-a 67-a sesiuni a Adunării Generale a Naţiunilor Unite. Atât chipul Margaretei, cât și cel al lui Nicolae Timofti contrastează puternic pe lângă luminosul cuplu prezidențial american.

Timofti-Obama

2012. Margareta și Nicolae Timofti împreună cu Michelle și Barack Obama. Foto: presedinte.mdCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.