Dodon pune piciorul în prag: Vom demite acest guvern, care nu a făcut nimic

Igor Dodon. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Igor Dodon. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Liderul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că săptămâna curentă va înainta moţiune de cenzură. Potrivit socialistului, în următoarea ordine de zi a Parlamentului se va regăsi moţiunea de cenzură şi proiectele de hotărâre pentru demisia a şase directori de instituţii.

„Moţiunea de cenzură asupra Guvernului Streleţ va fi înregistrată cu 26 de semnături, iar pentru ca actul să fie adoptat sunt necesare 51 de voturi. Vom face tot posibilul ca moţiunea să fie depusă săptămâna curentă, iar săptămâna viitoare să fie votată în plenul Parlamentului. Vom demite acest guvern, care nu a făcut nimic, la fel ca şi celelalte guverne ale «verzilor»”, a menţionat Igor Dodon, citat de IPN.

Liderul socialiştilor a menţionat că acesta este al patrulea guvern condus de membri ai PLDM. „Ce au făcut în toţi cei şase ani? Unul demis pentru corupţie, altul a cedat aeroporturi şi bănci, al treilea, Chiril Gaburici, în luna martie a dat 5 miliarde de lei prin hotărâre de guvern secretă şi acum Valeriu Streleţ”, a menţionat Dodon.

Socialistul susţine că va aduna numărul necesar de voturi în Parlament pentru moţiunea de cenzură. De asemenea, Igor Dodon insistă asupra alegerilor parlamentare anticipate, care, potrivit lui, trebuie să aibă loc în primăvara anului 2016.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.