Sergiu Mocanu: Nu cred în alegeri anticipate. Filat trebuie să facă puşcărie

Sergiu Mocanu. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Sergiu Mocanu. Foto: Evgheni Lachi / ipn.md

Liderul Mişcării „Antimafie”, Sergiu Mocanu, crede că alegeri  parlamentare anticipate cel mai probabil că nu vor avea loc. Politicianul a declarat asta în cadrul emisiunii „Loc de dialog” de la postul public Radio Moldova.

„Nu cred în alegeri anticipate. Pentru ca ele să poată avea loc, trebuie să-şi dea demisia Nicolae Timofti. Preşedintele nu-şi va da demisia. Nu cred nici într-o coaliţie de stânga. Lui Plahotniuc nu-i este convenabilă o astfel de coaliţie. PSRM şi PPPN sunt unicele partide care nu depind financiar de Vlad Plahotniuc şi nu pot fi controlate de către acesta”, a spus  Mocanu, citat de IPN.

Potrivit lui Mocanu, PLDM se va destrăma în timpul apropiat, o parte din deputaţi aderând la formaţiunea lui Iurie Leancă, iar alta la PDM. „Astfel, Plahotniuc a reuşit să distrugă PLDM. Este un scenariu pentru acapararea deplină a ţării. Se ştie că în afară de PDM, Plahotniuc controlează partidul lui Iurie Leancă, la fel ca şi PL-ul şi PCRM-ul”, consideră liderul Mișcării „Antimafie”.

Referindu-se la arestul lui Vlad Filat, Mocanu a declarat că fostul premier trebuie să facă puşcărie. „El este omul care a promis multe poporului, dar a făcut cu totul altceva. Partea bună mai este că a rămas o singură ţintă, Plahotniuc, care în cele din urmă va fi tras la răspundere”, a declarat liderul Mișcării „Antimafie”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.