Renato Usatîi, după ce a părăsit emisiunea „Politica”: Morari și Nantoi s-au isprăvit de minune cu rolul de idioți utili

Renato Usatîi. Foto: privesc.eu

Renato Usatîi. Foto: privesc.eu

„Morari și Nantoi s-au isprăvit de minune cu rolul de idioți utili. (…) Vă place să fiți păpuși, fiți. Fără mine”, a comentat, pe Facebook, primarul de Bălți Renato Usatîi, după ce a părăsit aseară emisiunea „Politica” de la TV7.

Moderatoarea emisiunii, Natalia Morari, l-a întrebat pe Usatîi de ce nu a prezentat public și înregistrările convorbirilor telefonice cu Vladimir Plahotniuc, la fel cum a făcut-o și în cazul înregistrărilor unor discuții pe care liberal-democratul Vlad Filat le-a avut cu primarul de Orhei Ilan Shor.

Cuprins de furie, liderul Partidului Nostru și-a exprimat nemulțumirea față de întrebările moderatoarei Natalia Morari care, după cum susține Usatîi, ar fi fost tendențioase. După o pauză de publicitate, Natalia Morari a anunțat că Renato Usatîi a părăsit studioul și a continuat emisiunea doar cu analistul politic Oazu Nantoi.

Mai mulți comentatori au afirmat anterior că Renato Usatîi ar face jocurile lui Vladimir Plahotniuc și că între cei doi ar exista înțelegeri.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.