VIDEO. Renato Usatîi: Ilan Shor este un „vagabond criminal”; O să le fac eu un talk-show lui Mihail Fiodorovici, Filea, Plahiș, Vladimir Nicolaevici

Renato Usatîi și Ilan Shor. Colaj: stirilocale.md

Renato Usatîi și Ilan Shor. Colaj: stirilocale.md

Primarul municipiului Bălți, liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, îl face praf pe Ilan Shor, colegul său breaslă de la Orhei. Usatîi crede că Shor, în calitate de primar, nu a făcut mai nimic în orașul pe care îl conduce, iar banii pe care acesta îi investește în Orhei sunt cel puțin dubioși.

Primarul de Bălți a declarat că raportul privind activitățile sale în calitate de primar este pe ultima sută de metri. Într-un interviu, acesta le-a sugerat jurnaliștilor să compare raportul său de activitate cu cel al colegului său de la Orhei, pe care l-a făcut cu ou și cu oțet. Usatîi a mai declarat că în niciun caz nu concurează cu Ilan Shor, pentru că nu-l socoate demn pentru concurență.

Cum pot eu să concurez cu un om care a furat și fură încontinuu cetățenii din Republica Moldova?”, se întreabă primarul de Bălți.

Declarațiile lui Renato Usatîi:

 • Cel mai important e că eu fac din banii mei personali și nu din bani furați de la stat.
 • Dacă o să fie demonstrat vreodată că Usatîi obține măcar un bănuț în Republica Moldova, nu o să găsiți niciunul.
 • Eu banii mi-i pun la Moscova în cont, ca persoană fizică, îi transfer în Fundația „Renato Usatîi”, o parte din bani îi aduc cash, ca să nu mai plângă procurorii și polițiștii în ceea ce ține de dosarele de contrabandă.
 • De când sunt primar, cred că am declarat la vamă 500 sau 700 de mii de dolari.
 • Câte ceva fac prin Fundație, câte ceva personal. Și am să continui mai departe și oamenii o să decidă și pe urmă o să vedem noi.
 • Pe urmă o să-i așez eu pe toți și o să le fac eu un talk-show la toți. O să-mi șadă Mihail Fiodorovici, pe Filea îl scot din pușcărie, Plahiș, Vladimir Nicolaevici, dacă mai rămâne până atunci și nu o să fie la muzeu, și am să vă arăt eu deja talk-show.
 • Pentru mine Shor este un vagabond criminal care trebuie să stea în pușcărie, împreună cu acela care l-a sprijinit, dar nu acum el să scrie scrisori de jale despre Filat.
 • Cu ajutorul lui Dumnezeu, el (Ilan Shor – n.r.) a furat toată țara și azi, chipurile, Filat e de vină. Și Shor, și rudele lui, și subalternii. Am prezentat doar probe clare cum, trei săptămâni în urmă, schimbau administratorii și acționarii la companiile prin care au fost furați 400 de milioane de dolari de la BEM. Nu văd nicio reacție.
 • Iată pe Usatîi să-l rețină pentru așa-numita interceptare a telefoanelor lui Filat cu Shor, îi Ok, dar când Usatîi prezintă probe concrete cum astăzi, printr-o modalitate foarte murdară, se încearcă ca să se șteargă toate urmele, ca pe urmă să ascultăm procurorul care iese cu jale și spune că „iaca, am vrut să-i prindem, dar toți sunt cetățeni din zona Lugansk și Donețk și astăzi este zonă implicată în război și nu putem face nimic cu ei”.
 • Cu Shor chiar să nu mă comparați. Shor îl are pe Andrievski, de-al lui Filat, și pe alții care îi fac imagine.

Video: btv.mdCategorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

3 răspunsuri

 1. Ar fi perfect dacă acest individ ar fi pus la dubă pe vreo 3 ani de zile în scandalul interceptărilor. Eu nu am să mă supăr.

  Apreciază

 2. Blean ca mare circar acest individ, numai ca aici o sa ii dau dreptate, trebuie bre batati si al de Shor la rece, si alti subalterni de-a lui Filea ,etc….

  Apreciază

Trackback-uri

 1. FOTO. Shor îi dă chișca* lui Usatîi! Încă un teren sportiv inaugurat la Orhei | Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.