„Adevăratul test” pentru Leancă, anticipat de Filat

Vlad Filat și Iurie Leancă. Foto: Valentina Ursu / europalibera.org

Vlad Filat și Iurie Leancă. Foto: Valentina Ursu / europalibera.org

Într-un interviu pentru „Tribuna” acordat cu puţin timp înainte de arestarea sa, fostul premier Vlad Filat s-a referit şi la zvonurile despre o posibilă atragere la guvernare a grupului condus de Iurie Leancă.

„Am auzit și eu astfel de afirmaţii și cred că, dacă se va ajunge la o astfel de situaţie, aceasta va fi un adevărat test pentru Iurie Leancă. Or, el va trebui să demonstreze ce-și dorește cu adevărat: integrarea europeană a țării sau funcţii și pârghii administrative. Integrarea europeană a țării poate fi susţinută atât condiţionat, cât și necondiționat. Nu aș vrea să intru în detalii și să-i dau sfaturi fostului meu coleg, dar să nu credeţi că noi nu înțelegem ce se întâmplă cu adevărat în politica moldovenească, cine și ce sfori trage și care sunt scopurile urmărite în realitate”, a declarat Filat în interviul citat.

În ultimele zile, în presă au apărut mai multe informaţii precum că Leancă va deveni următorul premier al Republicii Moldova, după ce joi, 29 octombrie, Parlamentul va vota demiterea Guvernului Streleț.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:,

1 răspuns

  1. lenca e o cîrpa cu care isi sterge ploh curu. Respectiv, cirpa nu poate sa treaca vreun test, pentru ca este cirpa. Menierea ei este sa stearga curul, asa cum vrea plosca.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.