Leancă și Ghimpu au făcut primii pași către o nouă alianță proeuropeană

Iurie Leancă și Mihai Ghimpu. Colaj: argumentul.info

Iurie Leancă și Mihai Ghimpu. Colaj: argumentul.info

Liderul grupului de deputaţi neafiliaţi care fac parte din Partidul Popular European din Moldova (PPEM), Iurie Leancă, și președintele Partidului Liberal (PL) Mihai Ghimpu, au făcut primii pași către formarea unei noi alianțe proeuropene, după ce astăzi Parlamentul a demis Guvernul Streleț.

Iurie Leancă a declarat că speră ca toţi deputaţii care se declară proeuropeni să înţeleagă care sunt priorităţile şi provocările şi în continuare să acţioneze cu maximă responsabilitate. „Credem că 7-10 zile sunt pe deplin destule pentru a vedea ce e de făcut şi cum de guvernat ţara. (…) Trebuie să ne preocupăm de un singur obiectiv: ce facem cu destinele cetăţenilor”, a declarat liderul PPEM.

Potrivit lui Mihai Ghimpu, o altă cale nu există decât să se formeze o nouă alianţă proeuropeană. „Trebuie să discutăm cu toate frustrările şi nemulţumirile pe care le avem. Ceea ce s-a întâmplat astăzi a demonstrat că noi întotdeauna trăim cu mintea cea de pe urmă. Când o să avem o altă clasă politică, atunci vom putea discuta despre standarde europene la care vrem să aderăm”, a menţionat președintele PL.

Joi, 29 octombrie, Parlamentul a votat demiterea Guvernului Streleţ cu 65 de voturi ale deputaţilor socialişti, comunişti şi democraţi. Moţiunea de cenzură a fost înaintată de PSRM şi PCRM.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , , ,

1 răspuns

  1. Aceasta am inteles noi de-acu dar cum ramine mai departe cu Victor Rosca care este „caznaceiul” la partid? Cum isi va argumenta ” Familia Regala”, adica sotii Palihovici, averile colosale care le-au acumulat fraudulosin ultimii ani pe linga Filat? Cum ramine cu escrocii de Petru si Eugen Bodarev, cu mos Ion Prisacaru, cu Stefan Creanga, cu Ion Sula, cu Vasea Bumacov, cu Edic Banaruc, cu Tudor Balitchii??? Asta vrea societatea sa cunoasca. CNA nu trebuie sa se opreasca dar sa depuna eforturi si vom fi martori ca daca susnumitele persoane impreuna cu Streleti si cu cei care de-acu sunt retinuti vor fi scuturati cum se cuvine, mult mai mult de un miliard se va intoarce din caznaua acestor hoti nenorociti in caznaua statului.
    Mult succes Domnilor care V-ati apucat sa faceti ordine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.