Streleț a ignorat „invitația” lui Lupu: „Această acțiune ar lăsa loc de multe presupuneri”

Marian Lupu și Valeriu Streleț. Colaj: agora.md

Marian Lupu și Valeriu Streleț. Colaj: agora.md

„Nu am să-mi dau demisia din propria inițiativă, pentru că această acțiune ar lăsa loc de multe presupuneri”, a declarat premierul Valeriu Streleț, înainte de începerea ședinței Parlamentului.

Potrivit lui Streleț, o demisie a Guvernului pe care îl conduce „înseamnă asumarea unei enorme responsabilități pentru consecințe grave”.

Astăzi, Parlamentul va fi examina moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern. Moțiunea a fost semnată de 42 de deputaţi socialiști şi comuniști.

Aseară, după ședința Consiliului AIE 3, democratul Marian Lupu a declarat că partidul pe care îl conduce nu mai are încredere în premierul Valeriu Streleț și i-a solicitat demisia.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Bun, dara sa ramina tot acolo unde este si sa faca mai departe avocatura pentru Filea. Pacat, dar atit cetatenii simpli cit si politicienii suntem o turma d eipocriti si cred ca meritam ce avem.

    Apreciază

  2. dar faptul că Streleț apără pe hoțul de Filat, asta nu lasă loc de presupuneri a intregului curs Pro European?!

    Apreciază

  3. Streleț, împreună cu colegii de partid au jucat rolul de avocați ai lui Filat, a unui corupt și escroc bancar, și acum au tupeul ne vorbesc despre planuri de acțiuni și angajamente. Nu înțeleg despre ce fel de planuri de actiuni și angajamente are tupeul când toate toate acestea s-au scris pe hârtie încă atunci când domnul Streleț a fost învestit în funcția de premier? Mai tare că prin aceste planuri de acțiuni se are în vedere apărarea lui Filat și scoaterea acestuia de sub acuzații, pentru că altfel nu pot să înțeleg cum Streleț poate să ceară demisia procurorului și a șefului CNA când aceste două instituții investighează cazul Filat?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.