Renato Usatîi trebuie să înfunde închisoarea, opinie

Renato Usatîi și Vlad Filat. Foto: realitatea.md

Renato Usatîi și Vlad Filat. Foto: realitatea.md

Cine încă nu a văzut secvențele video unde Vlad Filat face amor cu o jurnalistă? Păi iată că și acest video a fost plasat pe internet de același Renato Usatîi, făleșteanul de la Nord, primar de Bălți, scrie bloggerul Corneliu Gandrabur.

După ce a înțeles că a dat-o peste limite, Renato a început să meargă mai pe sub garduri, iar ultima sa găselniță este că de fapt Shor a filmat totul și a rugat să fie difuzat materialul pe internet. Ba chiar am văzut și un comentariu pe internet, care spune că scena amoroasă s-a petrecut în podul vilei lui Shor, ceea ce nu cred. Mai degrabă totul a fost undeva la International Park, dar, pentru că VF era divorțat, și lipsit de obligații, treaba lui cu viața lui. Mai rău că a fost filmat, chiar dacă o armată întreagă de la SPPS, chipurile, i-a asigurat paza din 2009 până când a fost arestat.

De ce Usatîi încearcă să arunce vina pe Shor?

Publicarea unui astfel de material video, mai ales pe un site porno internațional, nu mai este o glumă și se taxează dur de fiecare dată. Până la urmă s-a încălcat viața privată a unui om, iar șantajul sau răzbunarea nu trebuie să aibă la bază astfel de probe, scoase direct din patul unde se tăvălește „dușmanul”. Usatîi a înțeles că a greșit nu doar în fața lui Filat și a familiei acestuia, dar și în fața propriilor părinți. A demonstrat, ieri, prin slivul în presa controlată de el, că este lipsit de cei șapte ani de acasă. Ca să motiveze gestul rușinos, Renato arată cu degetul spre Orhei, spunând că de fapt altcineva este vinovat, iar el a făcut un simplu share.

Una peste alta, actul sexual filmat, apoi publicat pe internet, a fost tocmai în perioada când Filat mai deținea funcția de premier. Respectiv, a fost filmat și interceptat un conducător al țării, iar în acest caz presiunea Codului Penal crește tot mai tare, deoarece e greu de trecut cu vederea acțiunea ilegală prin care un premier este filat zi și noapte, inclusiv în dormitor. Așadar, folosindu-se de scandalul Shor-Filat, făleșteanul aruncă mănușa în ograda primarului de Orhei și încearcă astfel fuga de răspundere, spălându-se pe mâini în modul cel mai urât.

Nu știu dacă Renato a reușit să prostească multă lume prin încercarea sa, însă cert este faptul că în prezent este cu torba la fund și nu mai știe încotro să o mai apuce. Acum chiar nu va mai avea ce să speculeze în cazul unei rețineri. Pentru înregistrările de pe Viber a reușit să scape, însă de această dată trebuie să înfunde închisoarea, deoarece a procedat ca un laș. Să nu mai spună acum că a instalat cineva un program spion în telefonul lui Filat, deoarece am vazut unde atârnă camera de filmat.

Îmi pare rău de acei oameni care-i cresc coarnele lui Renato. Ar trebui fiecare să-i întoarcă spatele făleșteanului, să-l învețe minte că afacerile nu pot fi încurcate cu familia.

Renat, lasă porcăriile!

Corneliu Gandrabur, gandrabur.netCategorii:Opinii

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.