Ghimpu: PLDM trebuie să ia exemplu de la liberali

Mihai Ghimpu. Foto: cotidianul.ro

Mihai Ghimpu. Foto: cotidianul.ro

PLDM trebuie să rabde şi să participe la negocierile pentru formarea alianţei proeuropene. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele PL, Mihai Ghimpu, în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la PRO TV Chișinău.

„Ei trebuie să ia exemplu de la noi. Şi noi am trecut print-o situaţie similară, au vrut să ne distrugă partidul, ne-au luat deputaţii, am fost scoşi de la guvernare. Dar am acceptat să revenim la guvernare de dragul integrării europene. De dragul alianţei eu răbdam, dar în interior luptam”, a spus Ghimpu, citat de IPN.

Mihai Ghimpu consideră drept întemeiate acuzaţii aduse liderului PLDM, Vlad Filat. „Dacă nu erau banii, atunci nu era nici acea tehnică scumpă de la «Caravita». Dacă pui totul cap în cap, lucrurile se limpezesc”, a declarat liderul PL.

Ghimpu a mai acuzat PLDM şi de legătura sa cu Platforma DA. „Principala dovadă este că Ministerul Justiţiei nu a solicitat Germaniei extrădarea fraţilor Ţopa, care se află în spatele Platformei DA. După ce ministerul în cauză a trecut la alt partid, a fost trimisă cererea de extrădare”, a comunicat Mihai Ghimpu.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.