Întâlnire consultativă PDM-PCRM, în timp ce PLDM foloseşte „diferite tertipuri”

Colaj: moldova-suverana.md

Colaj: moldova-suverana.md

PDM a anunţat că astăzi, la ora 15.00, va participa la o întâlnire consultativă cu reprezentanţii conducerii PCRM. Despre întîlnire au fost informați reprezentanții PL, PPEM, dar și deputații independenți, spun democrații.

Potrivit unui comunicat, scopul discuţiilor consultative este „de a vedea în ce măsură putem să ne bazăm pe un sprijin larg în Parlament pentru alegerea viitorului preşedinte, dar şi pentru revizuirea Constituţiei şi votarea unor importante proiecte legate de parcursul nostru european”.

Democrații susțin că despre rezultatele acestor consultări îi va informa, cel mai probabil în această seară, și pe ceilalţi reprezentanţi ai partidelor proeuropene.

Așa cum s-a anunțat anterior, liderii partidelor proeuropene urmează să se întâlnească astăzi pentru a discuta despre formarea unei noi majorități parlamentare și înaintarea unui nou Guvern. Se pare că întâlnirea va avea loc fără participarea PLDM.

Potrivit PDM, liberal-democrații folosesc „diferite tertipuri” pentru a amâna începutul negocierilor pentru o nouă alianță proeuropeană. „Considerăm că partidele proeuropene şi societatea nu sunt obligate şi nici nu îşi pot permite în contextul actual să aştepte la infinit ca problemele din interiorul PLDM să se clarifice”, se spune în comunicatul democraților.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.