Un procuror din Transnistria bate alarma: „Alegerile vor fi dificile”

Alexandr Deli. Foto: gospmr.ru

Alexandr Deli. Foto: gospmr.ru

Viitoarele alegeri pentru Sovietului Suprem al Transnistriei din 29 noiembrie vor dificile, a declarat la Primul post de televiziune din Transnistria procurorul Alexandr Deli, analizând unele rezultate ale campaniei electorale. „Alegerile vor fi dificile”, a subliniat Deli.

Potrivit Infotag, procurorul a spus că procedura de înaintare a candidaților este „una specifică”, astfel încât aceasta „diferă de campaniile anterioare prin numărul mare al proceselor de judecată și prin dorința candidaților, care au fost înaintați, de a elimina concurenții înainte de începerea cursei electorale, la etapa de înregistrare și înaintare a acestora”.

La sfârșitul săptămânii trecute, când s-a încheiat etapa de înregistrare, peste 90 persoane au primit certificate de candidați înregistrați, iar documentele ale altor 50 de candidaţi sunt la etapa de examinare, comisia urmând să ia o decizie în privinţa acestora cel târziu pe 7 noiembrie.

La 1 noiembrie a început etapa de agitație electorală. Zilnic, în intervalul orelor 21.15 – 22.30, candidații vor prezenta programele electorale la primul post TV, iar la radio de la ora 20.30. De asemenea, prin tragere la sorți sunt distribuite spații gratuite în ziare. Candidații pot apela suplimentar la sursele mass-media, dar deja contra cost.Categorii:Actualitate, Transnistria

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.