Leancă, între ciocan și nicovală

Iurie Leancă. Foto: independent.md

Iurie Leancă. Foto: independent.md

„Nu are sens să dialogăm cu alte partide atâta timp cât mai există şanse ca la masa de negocieri să vină PLDM. Există pericolul ca ţara să ajungă în incapacitatea de plată. Cei din PLDM trebuie să lase frustrările la o parte şi să lucreze în interesul cetăţenilor”, a declarat liderul PPEM, Iurie Leancă, în cadrul unei emisiuni de la postul public de televiziune.

În același context, Leancă a spus că nu participă  la negocierile cu comuniştii, iniţiate de PDM, și că că la constituirea viitorului guvern trebuie să se ţină cont de numărul de mandate pe care îl deţine fiecare partid din alianţa proeuropeană.

„Nu ne ducem la consultări cu comuniştii. Am fost un an în urmă, lasă să vină ei la noi, dacă le trebuie. (…) Este cazul să ne așezăm cu PLDM la masa de discuții. Poate creăm și o platformă comună de cooperare”, a declarat Leancă.

Totodată, liderul PPEM a spus că, în cadrul negocierilor de până acum, nu s-a discutat despre candidatura sa la funcţia de premier. Totuși, Leancă a dat a dat de înţeles că, în anumite condiţii, ar putea accepta această propunere.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.