Liberal-democrații au ales calea opoziției. Reșetnicov: Foarte „înțelept și responsabil”

Valeriu Strelet

PLDM nu va participa la negocierile cu PDM și „aliații săi” pentru crearea unei noi coaliții de guvernare. Anunțul a fost făcut de președintele interimar al PLDM, Valeriu Streleț, după ședința Consiliului politic național al formațiuni.

După aproape patru ore de discuții, Streleț a anunțat că deputații liberal-democrați au decis să constituie un nou centru de dreapta și nu vor participa la negocierile inițiate săptămâna trecută de democrați.

„Având în vedere faptul că Partidul Democrat nu este apreciat de PLDM ca fiind unul proeuropean și PD a acaparat instituțiile statului, liberal-democrații au luat decizia să nu participe la negocieri. După ce au provocat demisia unui Guvern proeuropean, ei trebuie să își asume consecințele”, a declarat Streleț.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, deputatul comunist Artur Reșetnicov a comentat refuzul PLDM astfel: „Foarte «înțelept și responsabil» din partea PLDM: de a prăda țara / poporul și apoi să se spele pe mâini! Au adoptat poziția: după mine potopul…”.

Marți, în cadrul unei întâlniri consultative, PDM și PCRM au declarat că împărtășesc viziuni comune privind viitorul european al Republicii Moldova.

Reclame


Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. Decizia liberal-democraților pune pe jar clasa politică de la Chișinău. „PLDM va dispărea într-o săptămână sau două” | Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.