VIDEO. Ultimul mesaj al omului Vlad Filat

Captură de ecran: fb.com/VladFilatUE

Captură de ecran: fb.com/VladFilatUE

Potrivit paginii oficiale de Facebook a fostului premier arestat pentru corupție pasivă și trafic de influență, ultimul mesaj  al omului Vlad Filat este o laconică felicitare adresată orașului Chișinău și chișinăuenilor cu ocazia hramului capitalei.

„La mulți ani, Chișinău și chișinăuieni!”, scria atunci liderul PLDM.

Filat și-a publicat mesajul de felicitare în prima jumătate a zilei de 14 octombrie, de hramul Chișinăului. Mesajul apare însoțit de un videoclip intitulat „Imnul orașului Chișinău”.

Amintim că, tot de hramul Chișinăului, în a doua parte a zilei, Vlad Filat a participat împreună cu cei doi tovarăși ai săi de AIE 3, Mihai Ghimpu și Marian Lupu, la Forumul public pentru lansarea dialogului cu privire la semnarea Pactului Social „Pentru Moldova”, convocat la inițiativa președintelui republicii, a speakerului Parlamentului și a premierului. Atunci, societatea civilă i-a făcut cu ou și cu oțet pe guvernanți, acuzându-i de toate relele din ultimii ani. Pe de altă parte, liderii AIE 3 au respins cu înverșunare acuzațiile, îndemnându-i pe interlocutori la calm și dialog.

Chiar a doua zi după hram, 15 octombrie, când apele păreau a se fi limpezit, Filat a fost reținut pentru 72 de ore, după ce Legislativul i-a retras fostului premier imunitatea parlamentară cu 79 de voturi „pentru”.

Peste încă două zile, 18 octombrie, Judecătoria sectorului Buiucani a decis, la solicitarea procurorilor, să-l plaseze pe Filat în arest pentru 30 de zile. În prezent, politicianul se află la Penitenciarul 13 din capitală. Fostul premier este acuzat de implicare într-o fraudă bancară estimată la sute de milioane de dolari.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

3 răspunsuri

Trackback-uri

  1. Gluma Angelei Gonța: Profit că taică-său nu e acasă ;) | Argumentul
  2. FOTO. El e viitorul premier? E mai popular decât Ghimpu, Lupu, Streleț și alții! | Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.