De mâine, energia electrică va costa mai mult

Foto: teamodo.com

Foto: teamodo.com

De luni, 9 noiembrie, consumatorii de energie electrică de la Gas Natural Fenosa vor achita 2,15 lei pentru 1 kWh, cei de la RED-Nord – 2,23 de lei / kWh și 2,33 lei pentru 1 kWh vor achita clienții RED Nord-Vest.

Despre noile tarife la energia electrică, revizuite încă în luna iulie 2015, a anunțat Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE), care consideră că nu există temei pentru revizuirea hotărârilor sale din 17-18 iulie 2015 cu privire la aprobarea tarifelor pentru distribuția și furnizarea energiei electrice și a tarifului pentru serviciul de transport al energiei electrice.

Potrivit ANRE, cele trei companii internaționale care au efectuat  un audit în acest sens au confirmat corectitudinea aplicării metodologiei tarifare şi a calculării noilor tarife la energia electrică.

Totodată, ANRE informează că luni, 9 noiembrie, va veni cu unele precizări în ceea ce priveşte noile tarife la gazele naturale aprobate prin hotărârea sa din 18 iulie 2015, hotărâre care ulterior a fost suspendată până în data de 15 noiembrie 2015.Categorii:Actualitate, Economie

Etichete:, , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.