FOTO. Vezi cine l-a îmbrățișat și l-a sărutat azi pe Ilan Shor

Ilan Shor. Foto: .com/ilanshorofficial

Ilan Shor. Foto: .com/ilanshorofficial

Primarul orașului Orhei, Ilan Shor, a făcut duminică, de Hramul orașului Orhei, baie de mulțime. Edilul a fost asaltat de copii, care au dorit numaidecât să-și facă fotografii selfie împreună.

Îndrăgit de orheieni pentru faptul că a reușit până acum să-și îndeplinească multe promisiuni electorale, Ilan Shor le-a transmis astăzi un mesaj de felicitare locuitorilor orașului.

„Dragi orheieni, Vă felicit cu ocazia Hramului orașului nostru. Astăzi Orheiul împlinește 461 de ani. Eu cred că cifra 1 este una simbolică – este primul an de schimbări, începutul renașterii și a dezvoltării Orheiului. Avem un oraș cu istorie bogată, tradiții frumoase și, cel mai important, cu oameni gospodari. La mulți ani, Orhei!”, s-a adresat Ilan Shor orheienilor.

Cu ocazia Hramului orașului Orhei, autoritățile locale au pregătit un amplu program. Sărbătoarea va culmina cu un concert grandios. Printre artiștii care vor cânta astăzi la Orhei sunt Toto Cutugno, 3 Sud Est şi Irina Loghin, Banderos, precum și artiști din Republica Moldova.

Cele mai recente proiecte de dezvoltare a orașului Orhei realizate la inițiativa primarului Ilan Shor sunt iluminarea integrală a străzilor oraşului, precum și construirea unui stadion de minifotbal.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.