Te iau fiorii! De ce vor avea parte cei care nu vor susține cursul european al R. Moldova

Foto: Alexandru Tarlev / gazetadesud.md

Foto: Alexandru Tarlev / gazetadesud.md

Un grup de inițiativă pentru renaşterea Mişcării Naţionale şi Democratice a adresat clasei politice de la Chișinău un apel prin care îi îndeamnă pe toți deputații care țin la neam și țară să „preia neîntârziat iniţiativa în vederea formării unei coaliţii cu adevărat proeuropene, durabile şi sănătoase, creând astfel premisa unei orientări proeuropene reale, nu mimate”.

„Rugăm partidele proeuropene şi toţi deputaţii care iubesc cu adevărat acest pământ multpătimit al Moldovei, şi care se socotesc adevăraţi urmaşi ai strămoşilor noştri daci, să adere la Alianţa Europeană care urmează să fie creată. Trădătorii de neam care nu vor susţine cursul european al RM vor avea parte de blestemul urmaşilor noştri”, se spune în apelul grupului de inițiativă.

Autorii apelului susțin că PLDM „trebuie să fie tare”, „trebuie nu să decadă, ci să se ridice, pentru a avea un cuvânt tare de spus”, deoarece „dacă pe eşichierul politic al Republicii Moldova nu va exista un partid politic autentic de dreapta, izbândă pe calea europeană a acestui stat nu va exista”.

Apelul integral se găsește în nr. 45 (3662) din 5 noiembrie 2015, pag. 3, al săptămânalului scriitorilor din Republica Moldova „Literatura și Arta”.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.