Vlad Filat nu va face pușcărie, opinie

Vlad Filat. Foto: bn24.ro

Vlad Filat. Foto: bn24.ro

„Sincer, nu cred că Vlad Filat va face puşcărie. La fel cum nu face puşcărie Papuc sau Voronin, pe care acelaşi Filat promitea în 2009 să-i bage la răcoare. Grangurii de genul lui Filat nu fac puşcărie la noi. Mai stau un pic în arest preventiv, mai umblă prin judecăţi încătuşaţi, şi după asta – pac, dispar ca printr-o minune”, scrie Marin Basarab în Timpul.

Potrivit editorialistului, fostul premier arestat pentru corupție pasivă și trafic de influență, care „n-a făcut nimic din ce-a promis”, pare cel mai vinovat azi, pentru că „spre deosebire de ceilalţi, care erau compromişi din start, Filat părea un înger salvator la început”.

Autorul mai scrie că problemele Republicii Moldova nu vin de la un singur om, ci de la „sistemul mafiot” din care face parte toată clasa politică şi o mare parte din societate. „Avem trei milioane de filaţi, voronini, ghimpi, dodoni, plahotniuci şi lupi în ţara asta. Şi nimic nu se va schimba până când întregul sistem nu va fi stârpit şi restartat”, consideră Marin Basarab.Categorii:Opinii

Etichete:, ,

3 răspunsuri

  1. Daca nu va face puscarie, atunci vom iesi in strada ca sa protestam si sa fortam organele de drept sa-l inchida pe Vladimir Vasilievici Filat.

    Apreciază

  2. scuzama hariton tre sa stii toti sinteti corupti cum zice Basarab 3 mil. poate ceva mai putin pentru ca sint si copii tre sa vina nemti la procuratura americani la vama britanici la finante samd doar atunci poate poate se va schimba ceva Noroc din SUA

    Apreciază

  3. am scris deja voi la-ti sters

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.