Marian Lupu: Ne-am înțeles. Nu racolăm pe nimeni

Marian Lupu. Captură video: today.md

Marian Lupu. Captură video: today.md

Liderul PDM, Marian Lupu, a anunţat că s-a decis crearea unui grup de lucru care va elabora un document de guvernare. Anunțul a fost făcut în această seară, după cea de-a treia rundă de negocieri cu PL și PPEM.

„În cadrul acestei runde de negocieri am convenit de a lucra asupra proiectului pentru Acordul de coaliție. Vom desemna din fiecare partid una sau două persoane, pentru a lucra asupra proiectului de Acord de Coaliție, pentru a aduce alte propuneri și contra-propuneri, pentru a ajunge la un proiect final, agreat de toată lumea. Până la sfârșitul săptămânii sperăm să-l definitivăm. Ceea ce ne unește pe toți este atașamentul nostru pentru Acordul de Asociere”, a declarat Marian Lupu.

Liderul PDM a comentat și absența de la dezbateri a PLDM: „Nu racolăm pe nimeni, este o scuză a celor din PLDM de a nu participa la negocieri, din cauza situaţiei dificile în care s-au băgat ei înşişi. E mai uşor să dai vina pe alţii decât să rezolvi anumite probleme pe interior”.

Astăzi, PDM a prezentat o listă cu priorităţi pentru viitoarea guvernare. Formarea unui nou Guvern, accelerarea implementării Acordului de Asociere cu UE, semnarea unui Acord cu FMI şi asigurarea bunăstării cetăţenilor. Acestea sunt câteva dintre priorităţile de guvernare propuse pentru examinare de către reprezentanţii Partidului Democrat colegilor din PL şi PPEM. Democraţii optează pentru crearea unui Minister al Integrării Europene care va coordona implementarea Acordului de Asociere a Moldovei la UE. Totodată, PDM consideră prioritară remedierea situaţiei din sectorul financiar-bancar.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Într-adevăr, racolarea e peste capacitatea PD – trebuie să convingi, să dai exemple pozitive, să prezinți avantajele și dezavantajele etc. Să șantajezi cu dosare penale și înregistrări video de pe la saune e mai simplu. Mult mai simplu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.