Directorul şi instructorul unei şcoli auto, prinși cu mâța-n sac

Foto: ancheteonline.ro

Foto: ancheteonline.ro

Directorul şi instructorul unei şcoli auto din orașul Sângerei sunt cercetaţi penal pentru fals în acte şi trafic de influenţă. Inculpații au întocmit fişe de evidenţă a orelor de instruire pe numele a doi bărbaţi, în care au inclus date false precum că ultimii au petrecut ore de instruire auto, aceştia achitând în casieria şcolii câte 750 lei fiecare, deşi în realitate persoanele nu au fost instruite.

Instructorul mai este învinuit că, pentru o sumă de 600 de lei, se angaja să influenţeze medicii la emiterea concluziilor favorabile privind aptitudinea medicală a unui solicitant pentru a fi admis la conducerea mijloacelor de transport. Instructorul a mai pretins de la aceeaşi persoană încă 300 de euro, pentru a-i determina pe membrii comisiei de examinare din cadrul Secţiei de Evidenţă şi Examinare a Transportului şi Calificare a Conducătorilor Auto din orașul Edineţ la susţinerea cu succes de către solicitant a examenului de conducător auto.

Potrivit Procuraturii Generale, dacă li se va demonstra vinovăția, inculpaţii riscă pedeapsă cu închisoarea. Aceștia au interdicție de a părăsi R. Moldova.Categorii:Actualitate, Societate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.