Forumul Național al ONG ajunge la a VIII-a ediție

ONG_forum

Ediţia a VIII-a a Forumului Naţional al Organizaţiilor Neguvernamentale se va desfăşura marți, 24 noiembrie 2015, potrivit unui comunicat al organizatorilor. Evenimentul va întruni aproximativ 100 participanţi.

Forumul ONG este o platformă de dialog, care are scopul să pună pe agenda publică unele subiecte importante ce ţin de rolul societăţii civile. Astfel, în cadrul Forumului se va discuta şi despre durabilitatea serviciilor prestate de organizaţii non-profit, consolidarea imaginii ONG, promovarea sectorului asociativ în reţele cu domenii de interes comun şi dezvoltarea parteneriatelor publice-private.

Fiecare ediţie a Forumului este concepută ca un mecanism de implicare a societăţii civile în procesul decizional şi o formă de evaluare a activităţilor Consiliului ONG.

Taxa de participare la acest eveniment este de 200 lei. Persoanele din raioane sunt scutite de taxa de participare, dacă nu solicită rambursarea cheltuielilor de transport /cazare.

Persoanele interesate să participe sunt rugate să expedieze, până în data de 10 noiembrie 2015, o scurtă notă de motivare și CV-ul, la adresa electronică: tineri.liberi@gmail.com.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.