Profetul Igor Dodon

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

Igor Dodon. Foto: fb.com/dodon.igor

Liderul PSRM, Igor Dodon, s-a arătat convins că alegerile anticipate vor avea loc, iar în urma acestora va fi instaurată o guvernare de centru-stânga. Declaraţiile au fost făcute în cadrul emisiunii „În PROfunzime” de la PRO TV Chişinău.

„Noi nu vom face coaliţie cu nimeni, nu vom participa la formarea guvernului. Dacă şi vor reuşi să formeze un guvern, acesta nu va rezista mult. Nu există altă soluţie decât alegerile anticipate”, a declarat liderul PSRM.

Mai mult, fruntașul socialist a insistat și asupra denunţării Acordului de asociere cu UE, optând în același timp pentru menţinerea regimului liberalizat de vize.

„Noi suntem împotriva Acordului de Asociere cu UE. Documentul trebuie denunţat, pentru că ne distruge economia şi valorile noastre naţionale. Regimul liberalizat de vize trebuie să rămână pentru ca oamenii să poată călători liber şi să nu fie impuşi să-şi facă cetăţenie română pentru aceasta”, a pus preşedintele PSRM.

În cadrul emisiunii, Dodon a dat asigurări că protestele socialiştilor vor continua până va fi demis şeful statului, Nicolae Timofti, şi va fi dizolvat actualul Parlament.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

1 răspuns

Trackback-uri

  1. VIDEO. Candu îl contrazice pe Dodon și anunță când va fi creată o nouă majoritate parlamentară proeuropeană | Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.