VIDEO. Domnica îl „compătimește” pe Filat

Domnica Cemortan. Captură video: youtube.com
Domnica Cemortan. Captură video: youtube.com

Activista Domnica Cemortan i-a transmis un colet politicianului Vlad Filat, aflat în arest preventiv la Penitenciarul 13 din Chișinău. Activista i-a adus fostului premier fructe, biscuiți, țigări, ceai și un caiet, în care politicianul să-și noteze dezvăluirile pe care le-a promis în ultimul său discurs Parlament.

„Nu am putut rămâne nepăsătoare față de greutățile unui om privat de libertate, care a «ajutat» poporul să fie cum a ajuns. Am hotărât să îi duc oligarhului sărac un mic colet din partea mea. Sper să-i prindă bine tot ce-am pus în acest colet. Nimeni nu-i uitat, nimic nu se uită”, a declarat Domnica, citată de Politik.md.

Vlad Filat a fost reținut în data de 15 octombrie, după ce deputații au votat pentru ca acestuia să-i fie ridicată imunitatea parlamentară. Fostul a fost arestat pentru corupție pasivă și trafic de influență. Miercuri, 18 noiembrie, Curtea de Apel a respins recursul avocaților lui Filat și a lăsat în vigoare decizia judecătorului de instrucție de la Judecătoria Buiucani, care i-a prelungit politicianului arestul preventiv cu 30 de zile.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.