Vlad Plahotniuc, măgulit și provocat de un jurnalist

Vlad Plahotniuc. Foto: Valentina Ursu / europalibera.org

Vlad Plahotniuc. Foto: Valentina Ursu / europalibera.org

„Domnule Plahotniuc, vă fac un compliment. Sunteți un bărbat tare și ați demonstrat tot ce voiați să demonstrați. Dacă trăiați în America, erați acum președinte sau cel care îl manipulează pe Obama. Ați fi controlat toată lumea. V-ați născut însă în Moldova. Așa că trebuie să vă mulțumiți cu cea mai săracă țară din Europa”, scrie, în blogul său, jurnalistul Vitalie Cojocari de la PRO TV din București.

Jurnalistul scrie că omul de afaceri Vlad Plahotniuc, fost prim-vicepreședinte al PDM, este „înconjurat de paradoxuri”. Printre „paradoxurile” dezvăluite „pe gratis” de către Vitalie Cojocari ar fi intrarea în umbră a lui Plahotniuc, precum și frica acestuia de „niște jurnaliști”.

„Am înțeles că nu mergeți la interviu la Lorena Bogza. Nu știu motivele, nu ni le-ați explicat. Totuși, îmi permit să vă arunc mănușa, domnule Plahotniuc. (…) Nu-i așa că nu veți accepta un interviu cu subsemnatul? Pot să vin până la Chișinău dacă e nevoie…”, scrie Vitalie Cojocari.

Concluzionând, jurnalistul mai scrie că acum, după ce l-a „învins” pe fostul lider al PLDM, Vlad Filat, omul de afaceri Vlad Plahotniuc este „stăpânul Republicii Moldova”, prin urmare fiind și „singurul învinuit de public pentru starea proastă în care se afundă Moldova”.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:,

3 răspunsuri

 1. Ia măi cel mai faceți supra-om ))) Să înțeleg că Plaha degrabă și pe Obama îl ține în buzunar. Omul și-a suspendat activitatea de partid, și-a depus mandatul de deputat. Voi ce mai vreți el să facă? Nu este el principalul responsabil de felul cum stau lucrurile în R.Moldova.

  Apreciază

 2. Cika la provocat, :D, si la si magulit, va imaginati ? Iaka asa o intrebare pentru ingeniosul jurnalist, bai frate, apintrusi tie un interviu cu un om care nu e persoana publica, nu e deputat, nu e membru de partid ?
  Tu, da esti ingenios si nimic mai mult, da stii de ce? Pentru ca PR pe marginea lui Plaha nu toti isi fac atit de iscusit ca tine, tu deja ti-ai facut, si o sa continui sa iti faci in amble cazuri posibile, daca va refuza, ori daca va accepta.
  Daca toti isi fac PR din cotul atunci, cind folosesc numele Plahotniuc in tot ceea ce scriu, tu esti oleaca mai dezghetat, dar tot din cot si la tine sa primit

  Apreciază

 3. Cojocari acesta se crede zeul jurnalismului?! Plahotniuc nu doar odata a dat interviuri, asa ca s ao las emai moale. Iar la Bogza in emisiune invitat de doua sau 3 ori, in momente inoportune, era si logic sa nu mearga.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.