Jurnal Trust Media a developat, fără să vrea, o acţiune a clanului Ţopa îndreptată împotriva R. Moldova

Captură de ecran: jurnal.md

Captură de ecran: jurnal.md

Războiul contra Moldovei continuă! Mai explicit, războiul Țopilor împotriva Moldovei. Și emisiunile acide și veninoase de la trustul Jurnal par a fi cele mai inofensive. Prejudicii, practic, irecuperabile pentru Moldova, aduc campaniile de denigrare a țării, comentează bloggerul Marcel Istrati pe VoxPublika.

Un caz clasic este republicarea unui articol din viitor. Este cazul de azi cu articolul din The Economist. Cu un conținut apreciat de unul dintre internauți drept „Articolul nu spune nimic nou, știam”, această creatură pare a fi un articol preplătit de Țopi. Cei din Trustul Jurnal nici nu au așteptat ca el să apară pe data de 21 noiembrie 2015, cum și era programat. L-au trântit la ei pe site imediat ce au primit la coordonare articolul de la The Economist.

Această grabă i-au mirat chiar și pe ziariștii mai expermentați. Gheroghe Gonța a scris la el pe pagina sa de Facebook „Păcat de publicația The Economist. Era o instituție de presă credibilă. E clar că i-au cumpărat și pe ei ca și pe europarlamentari, de altfel”.

Gonța lasă să se înțeleagă că și circul de la ședința parlamentului european, cu participarea lui Adrian Candu, tot a fost o acțiune preplătită. În cadrul acesteia, europarlamentarii casei de la Jurnal l-au tot atacat pe Candu cu întrebări retorice, dacă trebuie de luptat cu corupția sau nu.

Banu-i ban, dar reputația rămâne cel mai ușor alterabil și cel mai de preț capital, chiar dacă pentru unii e doar marfă!

Marcel IstratiCategorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.