BILANȚ TRAGIC în România: 60 de morți în urma incendiului de la Clubul „Colectiv”

Altar de candele în fața Clubului „Colectiv”. Foto: psnews.ro

Altar de candele în fața Clubului „Colectiv”. Foto: psnews.ro

Încă un tânăr rănit în incendiul de la Clubul „Colectiv” din București a murit la un spital din Viena. Astfel, numărul celor decedaţi a ajuns la 60, transmite Mediafax.

Potrivit unor surse medicale, tânărul care a decedat, în vârstă de 19 ani, este Alexandru Hogea, din Sinaia. Era printre răniţii din Clubul „Colectiv” care au ajuns în spitale din străinătate, el fiind internat într-o clinică din Viena. Alți doi tineri au decedat vineri și sâmbătă.

După incendiul din Clubul „Colectiv”, Alexandru a fost internat la Spitalul Universitar cu arsuri pe apoape 60 la sută din suprafaţa corpului. Ulterior, el a fost transferat la spitalul austriac, în timp ce părinţilor lui li s-a spus că va fi transferat la un spital din Bruxelles.

În urma incendiului din 30 octombrie, la Clubul „Colectiv” au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, duminică, la 60.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din București. Dintre acestea, 39 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă zece au decedat: trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia, unul în Franţa şi doi în Germania.Categorii:Actualitate, Externe

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.