SCANDALOS! Un gazetar scrie despre o „posibilă relație” dintre Mihai Ghimpu și Alina Zotea

Mihai Ghimpu și Alina Zotea. Foto: fb..com/alina.lainess
Mihai Ghimpu și Alina Zotea. Foto: fb..com/alina.lainess

Într-un „articol necenzurat, realist al dracului şi dureros de actual, de milenii”, publicat de Mihai Conțiu în „Moldova Suverană”, liderul PL, Mihai Ghimpu, și aleasa poporului Alina Zotea, membră PL, sunt prezentați în calitate de… amanți. Scris în baza unor speculații din „presa cu felinar roşu la intrare”, scandalosul articol a apărut joi, 19 noiembrie 2015, chiar în ziua când liderul liberal își sărbătorea ziua de naștere.

„De mai multă vreme, presa vuieşte de faptul că lui Mihai Ghimpu, în sfârşit, doar fosta lui asistentă parlamentară şi actualmente defutăţica Alina Zotea mai reuşeşte să-i scoale pu…păza, ca s-o folosească şi el ca pe vremuri”, își începe Conțiu „piperatul” articol.

În articol, Conțiu pune accentul și pe reacția lui Ghimpu în cadrul unei recente ediții a emisiunii „ÎnProfunzime” de la PRO TV Chișinău, când „a venit vorba despre filmuleţul în care Filat se juca de-a mama şi de-a tata cu o tipă, în urmă cu nişte ani”. Editorialistul de la „Moldova Suverană” observă că liderul PL „dădea din colţ în colţ, condamnând astfel de practici de imixtiune în viaţa privată a cuiva”, fiind „uşor timorat la gândul că şi cu el poate să existe un astfel de film porno”.

Mihai Conțiu admite că posibila relație dintre Alina Zotea și șeful ei de partid, Mihai Ghimpu, „nu este condamnabilă până la un punct”. „Chestiunea devine coibilă atunci când constatăm că, de fapt, noi, plătitorii de impozite, suportăm costurile pentru că Alinuţa sa joacă cu luluţa lui Ghimpu. Firesc ar fi fost ca, în condiţiile lui de multimilionar, Ghimpu să-şi plătească din propriul buzunar dezmăţul erotic cu Alinuţa, ce-i fluieră tot… uţa. Cam toţi oamenii cu bani şi mai tomnatici, ca Ghimpu, atunci când nu li se mai înviorează ariciul decât la prospături, le cumpără acestora câte un apartament, o maşină, bijuterii, le plimbă prin excursii exotice şi tot aşa, dar nu le transformă în sugătoare şi din bugetul de stat, aşa cum a făcut Ghimpu”, mai scrie Conțiu.

Potrivit editorialistului, „este clar pentru toată lumea că Ghimpu a făcut-o defutată pe Alina doar pentru că îl lasă să-i umble pe sub hăinuţe, dacă este real ceea ce speculează presa cu felinar roşu la intrare”.

Textul integral poate fi citit AICI.

Alina Zotea. Foto: unica.md
Alina Zotea. Foto: unica.md


Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. riiea comunista,margini nuare ,chit si paduchii ce sustin.Jurnahilisti condimentati,ce lumii afisati? ce isprava?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.