Centru de nutriţie şi sănătate pentru copii şi adolescenţi, curând în Moldova

Foto: Nicolae Binzari / ipn.md

Foto: Nicolae Binzari / ipn.md

Prima Fundaţie pentru nutriţie şi sănătate din Moldova – BITONIC a fost lansată la Chişinău de Compania Internaţională Lifecare Essentials. Această Fundaţie va inaugura un Centru Educaţional de Sănătate şi Nutriţie pentru Copii şi Adolescenţi. Centrul are menirea de a învăţa tinerii lucruri de bază pentru un stil de viaţă mai sănătos.

„Începând din luna martie 2016, Fundaţia BITONIC va investi în copiii Moldovei pe termen lung. Copii ce vor frecventa această Fundaţie vor dispune de instruiri, seminare de sănătate, o sală de sport, calculatoare, resurse informaţionale şi alte materiale educative”, se spune într-un comunicat, citat de IPN.

Fundaţia le va permite copiilor din Moldova să îşi descopere talentele legate de nutriţie şi sport, dar şi să înveţe lucruri de bază pentru un stil de viaţă mai sănătos. La activităţile Fundaţiei vor putea participa copiii cu vârstele cuprinse între 12 şi 16 ani.

Compania Internaţională Lifecare Essentials este fondată în 2014 în Viena, cu focus pe Austria, Romania şi Moldova. Aceasta creează şi produce aplicaţii mobile pentru a monitoriza stilul de viaţă, o linie de suplimenţi nutritivi de ultimă generaţie şi platforme informative on-line.

Reclame


Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.