Mesajul lui Arcadie Barbăroșie pentru clasa politică de la guvernare

Arcadie Barbăroșie. Foto: Vasile Botnaru / europalibera.org

Arcadie Barbăroșie. Foto: Vasile Botnaru / europalibera.org

Nu mai reprezintă interesele cetățenilor și trebuie să plece. Acesta este mesajul directorul Institutului de Politici Publice (IPP), Arcadie Barbăroșie, pentru clasa politică aflată la guvernare în R. Moldova.

„Clasa politică aflată la guvernare s-a compromis şi nu are dreptul moral ca să mai conducă această ţară. Ei trebuie să plece, iar în locul lor să vine o altă clasă politică, formată din oameni integri. Toţi cetăţenii aşteaptă să vină o clasă politică nouă, care să le reprezinte cu adevărat interesele”, a declarat Barbăroşie în cadrul emisiunii „Interpol” de la TV7.

Barbăroșie susține că pentru soluţionarea crizei mai este necesară revenirea la alegerea preşedintelui ţării prin vot direct şi învestirea unui guvern tehnocrat. „Dacă preşedintele ar fi ales de popor şi nu de câteva partide din Parlament, ar putea să facă mai multe lucruri, ar avea nişte prerogative mai largi. Din păcate, la noi nu există voinţă politică pentru ca să fie implementate reforme, iar toate instituţiile statului sunt controlate politic”, a opinat Barbăroşie, citat de IPN.

Directorul IPP susţine că cetăţenii s-au săturat de clasa politică de la guvernare și sunt gata să finanţeze un partid format din persoane integri, care le-ar apăra interesele.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

1 răspuns

  1. Nu știu când a devenit atât de democrat domnul Arcadie Barbăroșie. Eu îl țin minte drept un aprig susținător al guvernării comuniste. Atunci totul era roz și frumos în opiniile domniei sale.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.