Voronin despre legăturile dintre PSRM și PLDM

Vladimir Voronin. Foto: Dan Guțu / ipn.md

Vladimir Voronin. Foto: Dan Guțu / ipn.md

Liderul comunist, Vladimir Voronin, crede că PSRM şi PLDM ar activa în complicitate pentru ca să aprofundeze şi mai mult criza în care s-a pomenit R. Moldova. Declaraţii în acest sens au fost făcute în cadrul emisiunii „Fabrika” de la Publika TV.

„Există o sumedenie de documente şi fapte care vorbesc despre acest lucru. Ei îşi coordonează în comun acţiunile. Să luăm, de exemplu, iniţiativa privind reforma constituţională de a alege preşedintele prin vor direct. Au semnat împreună. Sau dacă pleacă socialiştii din Parlament, pleacă şi liberal-democraţii. Ambele partide refuză să participe la formarea unui guvern şi îşi doresc alegeri anticipate. Acestea nu sunt simple coincidenţe”, a precizat Voronin, citat de IPN.

Voronin a spus că în timpul apropiat vor apărea mai multe documente care vor demonstra că PSRM şi PLDM îşi cordoonează activităţile. „O să vedeţi ce o să se întâmple, vor apărea materiale interesante care vor demasca legăturile dintre PSRM şi PLDM. Renato Usatîi a spus mai înainte că liberal-democraţii i-au dat lui Dodon mită de 600 de mii de euro. Acuma Usatîi protestează împreună cu Dodon, probabil că au găsit o modalitate cum să-i închidă gura”, a adăugat preşedintele PCRM.

Cât despre Igor Dodon, Vladimir Voronin l-a acuzat pe acesta că ar fi prea însetat de putere. „Îl cunosc demult, chiar de la început am observat că are nişte apucături nesănătoase, este prea însetat de putere, de funcţii înalte. Cred că e o boală de ordin psihic când se vrea aşa de tare la guvernare”, consideră fruntaşul comunist.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.