Dorin Chirtoacă, „fățuit” în public. Iată motivul!

Dorin Chirtoacă. Foto: adevarul.ro/moldova

Dorin Chirtoacă. Foto: adevarul.ro/moldova

Într-un editorial publicat în Timpul, Dorin Galben îl critică dur pe edilul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, pentru faptul că nu a pregătit capitala de iarnă, ca de fiecare dată. Autorul e nemulțumit că orașul Chișinău a devenit o „piață centrală”, din cauza ploilor de toamnă.

„Ambuteiaje infernale, accidente, băltoace, glod, astea sunt doar câteva caracteristici care pot fi observate pe strada principală”, scrie Dorin Galben, adăugând că la periferii e „teatrul absurdului”.

Editorialistul crede că atunci când fiecare al doilea om se plânge că la Chișinău lucrurile merg pe dos, primarul ar trebui să se pună pe gânduri. Dorin Galben îl îndeamnă pe Dorin Chirtoacă să se apuce de treabă din timp și să înceteze să mai bată câmpii.

„Ca să nu fiți surprins de fiecare ploiță sau fulg de nea, stimate primar Dorin Chirtoacă, vă rog, apucați-vă de treabă din timp și încetați să mai bateți câmpii! Nu vă mai bateți joc de acest oraș și de oamenii care v-au votat din lipsă de alternativă! Orașul se duce de râpă, iar acum chiar nu contează unde va fi amplasat bradul și când vor fi aprinse luminițele de sărbătoare!”, conchide editorialistul.

Dorin Chirtoacă, unul din cei trei prim-vicepreședinți ai PL, este la al treilea mandat de primar. Acesta ocupă funcția de primar general al municipiului Chișinău din 17 iunie 2007.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.