Renato Usatîi revine în forță. Cavcaliuc, vizat

Renato Usatâi. Captură video / fb.com

Renato Usatâi. Captură video / fb.com

Liderul Partidului Nostru, primarul de Bălţi, Renato Usatîi, planifică să revină în curând în R. Moldova. Despre aceasta politicianul a informat într-un mesaj video postat pe reţelele de socializare. Acesta a declarat că este gata să-și asume cheltuielile de eliberare a piloților moldoveni luaţi prizonieri în Afganistan.

Potrivit lui Usatîi, citat de Infotag, legea privind interdicţia de a purta uniformă militară, adoptată recent de Parlament în prima lectură, este o „aberaţie totală”.

„Cum poţi interzice purtarea uniformei de tip militar? Personal port la odihnă sau pescuit asemenea uniformă. Nu înţeleg de ce deputaţii, reieşind din logica lor, nu interzic costumele Brioni, pe care le iubesc atât de mult, care costă 3-10 mii de euro? Să poarte costume de la «Ionel», a spus Usatîi, care consideră că, prin adoptarea unor asemenea legi, parlamentarii moldoveni „fac republica de ruşine”.

Edilul de Bălți a promis să-şi asume toate cheltuielile de răscumpărare a membrilor echipajului moldovenesc, luaţi prizonieri de rebelii din Afganistan după capturarea unui elicopeter de model Mi-8 MTV1 care aparține unei companii moldovenești.

„Înţeleg cât de greu le este acum familiilor lor şi sunt gata să-i susţin în această perioadă grea”, a spus politicianul.

Usatâi a criticat recentele acţiuni ale Ministerului Afacerilor Interne. Potrivit acestuia, capturarea grupului de terorişti de la Bălți este „o aberaţie”.

„Am văzut înregistrarea video cu bănuiţii în acest dosar. Aceşti băieţi s-au au fumat ceva sau sunt drogaţi. Narcomani… Ce fel de acaparare a clădirilor, ce fel de unitate militară? Nu m-aş mira dacă Cavcaliuc va găsi de Crăciun un lansator de grenade la Moş Crăciun. Da, întreaga lume luptă cu terorismul, însă cele înscenate de Cavcaliuc sunt o aberaţie”, a menţionat el, comunicând că ziua va lucra la Primăria Bălţi, iar noaptea va sta în orăşelul de corturi de la Parlamentul Moldovei.

Mai mult, într-un recent mesaj pe pagina sa de Facebook, Renato Usatîi a scris că, odată întors în R. Moldova, va continua protestul Partidului Nostru prin care va fi cerută demisia preşedintelui Nicoale Timofti.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

4 răspunsuri

  1. Renato Usatîi revine în forță – asta cam cum vine? Ce să înţeleagă cititorul, care nu ştie atât de mult, cât „ştie” Argumentul.info-ul???

    Apreciază

  2. Şi cam ce are Cavcaliuc cu „sănătos și voinic, după cursul de lecuire de la Moscova”? Şi încă ceva, e doar „sănătos și voinic” ori şi „porcos”, cum îl ştie lumea?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.