Copiii din R. Moldova îi vor putea trimite scrisori lui Moş Crăciun

Lansarea campaniei „Poşta lui Moş Crăciun-2015”. Foto: moldpres.md

Lansarea campaniei „Poşta lui Moş Crăciun-2015”. Foto: moldpres.md

Mai mulţi copii din capitală au participat marți, 1 decembrie, la ceremonia de lansare a campaniei „Poşta lui Moş Crăciun-2015”, notează Moldpres. Evenimentul a avut loc în incinta Oficiului central al Întreprinderii de Stat „Poşta Moldovei” şi a inclus mai multe acţiuni distractive.

Participanţii au prezentat un program artistic, au înfrumuseţat plicuri şi au confecţionat jucării de Crăciun. Toate acestea au fost folosite pentru a expedia primele scrisori din acest an  adresate lui Moş Crăciun.

În mod festiv mesajele au fost lăsate într-o cutie poştală simbolică, de unde au fost ridicate de Moş Crăciun, care şi-a făcut apariţia la finalul sărbătorii.

„Poşta lui Moş Crăciun-2015” este o acţiune care face  parte din proiectul „Academia lui Moş Crăciun” iniţiat în R. Moldova în anul 2001 de Fondul de caritate pentru copii „Clipa siderală”. Programul, practicat în mai multe ţări europene, include acţiuni ca „Pomul dorinţelor”, „Traseul magic” şi „Moş Crăciun live”.

În 2002, ÎS „Poşta Moldovei” a obţinut dreptul exclusiv de a organiza în R. Moldova campania de expediere a mesajelor către principalul personaj al sărbătorilor de iarnă. „Ne-am dorit să oferim fiecărui copil posibilitatea  să-i scrie lui Moş Crăciun. Scrisorile se expediază gratuit, fără timbru, iar răspunsurile vor veni în plicuri deosebite”, au afirmat reprezentanţii întreprinderii.Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.