La Chișinău a început un festival internaţional de teatru

Foto: clooblog.ru

Foto: clooblog.ru

Cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru „Moldfest. Rampa. Ru” a început aseară la Chişinău. Până duminică, 6 decembrie, chişinăuenii vor putea urmări 19 spectacole de diferite genuri, între care operete, monospectacole, tragedii și comedii.

Iuri Harmelin, directorul artistic al Teatrului „De pe strada Trandafirilor” („S uliţî Roz”), a precizat pentru Moldpres că actuala ediţie a festivalului reuneşte trupe teatrale şi critici de teatru din România, Israel, Lituania, Rusia, Belarus, Germania, Franţa, SUA, Canada şi R. Moldova.

Pentru prima dată la festival participă teatre din SUA, Canada şi critici de teatru din Franţa. Republica Moldova este reprezentată la festival de Teatrul „M.A.D.E”, Teatrul Dramatic Rus de Stat „A. P. Cehov” și Teatrul „De pe strada Trandafirilor”. În fiecare zi, cu începere de la ora 15.00, au loc lecţii de măiestrie teatrală.

Spectacolele din cadrul festivalului sunt prezentate la Centrul „Kedem”, Teatrul Naţional „Satiricus – I. L. Caragiale”, pe scenele Teatrului „A. P. Cehov” şi a Teatrului „De pe strada Trandafirilor”.Categorii:Actualitate, Cultură

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.