Orhei, o poveste de Crăciun

Colaj: orhei.md

Colaj: orhei.md

Primăria orașului Orhei anunță organizarea primului Târg de Crăciun, care se va desfășura în perioada 22 decembrie – 10 ianuarie, în Piața Vasile Lupu din orașul Orhei.

Potrivit autorităților locale, pentru aproape 3 săptămâni, centrul orașului Orhei se va transforma într-un loc de poveste. Axa târgului va fi Pomul de Crăciun, înalt de 24 de metri! În jurul bradului vor fi aranjate 12 căsuțe tradiționale, unde comercianții și meșterii artizani vor pune în vânzare suvenire, decorațiuni și daruri de Crăciun. În zona gastronomică vor fi expuse bucate și băuturi tradiționale cu gust de sărbătoare. Seară de seară, copiii îl vor putea vizita pe Moș Crăciun în căsuța lui magică, iar până la sosirea Moșului ajutorii lui vor organiza ateliere de creație pentru pici.

Vizitatorii târgului vor avea parte de multe surprize și distracții. Pe scena care va fi instalată în Piața Vasile Lupu vor avea loc concerte cu cei mai cunoscuți artiști, ansambluri de dans, formații folclorice și DJ.

Primăria orașului orhei promite că asta nu e tot! În Piața Vasile Lupu va fi amenajat un patinoar. Terenul de gheață cu o suprafață de 200 m² va fi lansat chiar în ziua deschiderii Târgului de Crăciun – 22 decembrie, ora 17.00.

Primul Târg de Craciun din Orhei este un proiect comun al Primăriei orașului Orhei și al Consiliului raional Orhei. Proiectul este realizat la inițiativa primarului orașului, Ilan Shor, cu susținerea.

Mai multe informații găsiți pe pagina oficială a Târgului de Craciun din Orhei: www.craciunorhei.md și pe www.facebook.com/craciun.orhei.



Categorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.