Ce au scos la suprafață protestele Platformei DA

Foto: curaj.tv

Foto: curaj.tv

Protestele organizate în centrul Chișinăului de Platforma Civică „Demnitate şi Adevăr” au scos în evidenţă lucrurile grave care se întâmplă în ţară şi au făcut presiuni asupra clasei politice moldoveneşti. Declaraţia a fost făcută de către unul dintre liderii Platformei DA, Vasile Năstase, în cadrul emisiunii „Pahomi” de la Realitatea TV.

„Dacă până la proteste despre furtul miliardului se vorbea pe la colţuri, acum s-a ajuns să vorbească fiecare cetăţean de la noi, oficialii europeni. Totodată, oamenii au fost ajutaţi să se trezească, să conştientizeze gravitatea situaţiei”, a precizat fruntașul Platformei DA.

Vasile Năstase susţine că arestarea lui Filat, soldată cu demisia Guvernului Streleţ, este un rezultat al protestelor din PMAN. „Arestarea lui Filat are legătură cu protestul din 4 octombrie”, crede Năstase.

Năstase a ţinut să precizeze că nu Platforma DA lansează formaţiunea politică de alternativă, dar Consiliul Marii Adunări Naţionale. „Platforma DA va rămâne o organizaţie civică, sunt 12 fondatori şi nu toţi doresc să se lanseze în politică. Iar din Consiliu fac parte diferite persoane, cum ar fi Alexandru Slusari, reprezentantul fermierilor, sau Maia Sandu, fostul ministru al Educaţiei”, a declarat Năstase, citat de IPN.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

4 răspunsuri

 1. Intradevar sunt chestii pe care nu poti sa le combati si pe care unii de la guvernare le recunosc. Dar de ce nu se scot la iveala si chestii despre domnii oligarhi din Frankfurt ? Topii care ne duc de nas si care cred ca oamenii din tara asta sunt asa de ipocriti ca sai sutina.

  Apreciază

 2. Au scos citeva lucruri la iveala, ca trepadusii Topilor ar vrut sa intre in politica si in acest sens au folosit oamenii ca carne de tun, dar si faptul ca in spatele acestei platforme stau nimeni altii decit oligarhi condamnati Topa, cit si cel care se afla azi in penitenciarul numarul 13, cloptomanul Filat, tot el hotul miliardului

  Apreciază

 3. Ceee??? Platforma de fapt nu a scos nici un adevăr la iveală, ei dimpotrivă l-au apărat pe Filat cu vârf și îndesat… iar asta s-a expus foarte mult pe imaginea lor in ochii cetățenilor, care deja nu-i mai susțin și nici nu mai participă la protestele lor ipocrite.

  Apreciază

 4. Pahomi ce nu l-a întrebat pe Năstase de unde are case de lux în Germania și una la Codru, care valoreaza vreo 5 milioane?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.