ZIS ȘI FĂCUT! Primarul Ilan Shor a felcitat prima familie cu alocație pentru nou-născut

Foto: orhei.

Familia Rogojină. Foto: orhei.md

Primarul de Orhei, Ilan Shor, a efectuat o vizită la maternitatea Spitalului raional Orhei, pentru a felicitat prima familie care va primi Alocația orașului Orhei pentru nou-născut, comunică Primăria Orhei.

Este vorba despre familia Rogojină din orașul Orhei, în care pe 1 decembrie s-a născut primul copil. Fetița a venit pe lume la maternitatea din Orhei, iar părinții au numit-o Daniela. Cu această ocazie, primarul Ilan Shor a venit cu felicitări și urări de bine pentru proaspeții părinți.

„Sunt bucuros să cunosc această familie și îi felicit pe tinerii părinți cu minunatul eveniment. Orheiul s-a îmbogățit cu încă un locuitor! Sporirea natalității în oraș și protecția tinerelor familii cu copii este o prioritate pentru noi, cei din administrația orașului. Anume din acest motiv am venit cu inițiativa instituirii unei alocații speciale în orașul Orhei, pentru nou-născuți”, a spus edilul de Orhei.

Reamintim că, începând cu 1 decembrie 2015, familiile din orașul Orhei vor primi o indemnizație unică la naşterea copilului, denumită „Alocația orașului Orhei pentru nou-născut”. Valoarea indemnizației este de 7000 lei pentru nașterea primului copil și 10000 lei pentru copiii ce vor urma.

De „Alocația orașului Orhei pentru nou-născut” vor putea beneficia familiile/părinții cu viza de reședință în orașul Orhei și care au locuit în oraș nu mai puțin de 12 luni până la nașterea copilului, iar copilul născut a fost înregistrat la Oficiul Stării Civile.

Orhei.mdCategorii:Actualitate, Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.