Ceva e putred în Danemarca. PLDM nu mai convoacă Consiliul Politic Național al partidului

Foto: oficial.md

Foto: oficial.md

Liberal-democrații își schimbă macazul de câteva ori pe zi. PLDM susține că nu există temei şi premise pentru convocarea Consiliului Politic Naţional al PLDM, pe motiv că părţile participante la consultări nu şi-au expus clar şi tranşant poziţia referitoare la modelul şi condiţiile de creare a viitoarei majorităţi parlamentare. O decizie în acest sens a fost luată în cadrul şedinţei comune a Biroului Permanent Central şi a fracţiunii parlamentare a PLDM, care a avut loc astăzi, 7 decembrie.

„Conştientizând situaţia gravă în care se află Republica Moldova şi cetăţenii ţării, necesitatea depăşirii crizei politice, cerem partidelor, care s-au angajat în consultări pentru constituirea majorităţii de guvernare, să-şi anunţe în mod urgent şi public poziţia privind premisele de atingere a acestui obiectiv”, se spune într-un comunicat al PLDM.

Pe de altă parte, vicepreședintele partidului, Tudor Deliu, a spus pentru Today.md că PLDM va convoca Consiliului Politic Național al partidului marți, 8 decembrie, pentru a decide asupra continuării sau nu a discuţiilor privind crearea unei noi majorităţi parlamentare, dar și că mai multe detalii despre acțiunile ulterioare urmează să fie anunțate într-un comunicat al PLDM.

Decizia de a convoca Consiliul Politic Național al PLDM a fost luată ca urmare a discuțiilor dintre reprezentanții partidelor PLDM, PL, PDM și deputații din grupul Leancă. Aceștia s-au întrunit sâmbătă, 5 decembrie, în cadrul unei noi runde de negocieri.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, ,

2 răspunsuri

Trackback-uri

  1. PLDM a decis să participe la negocieri, fără a renunța la precondiții | Argumentul
  2. Un fost subaltern al lui Streleț ochește direct în PLDM | Argumentul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.