ACUZAȚII GRAVE. Ce se va întâmpla dacă Filat va fi ucis, alienat sau radiat

Mihai Conțiu. Foto: allmd.e-4com.info

Mihai Conțiu. Foto: allmd.e-4com.info

Mihai Conțiu publică în „Moldova Suverană” un articol în care îi ia din nou apărarea fostului premier Vlad Filat, arestat preventiv pentru corupere pasivă și trafic de influență. Totodată, gazetarul îl face cu ou și cu oțet pe omul de afaceri Vlad Plahotniuc, fost prim-vicepreședinte al PDM, supranumintu-l „comandantul asasinilor”.

În același articol, Conțiu lansează acuzații grave și la adresa unor instituții de stat precum sunt Procurtura Generală, Centrul Național Anticorupție și altele, subliniind că „este sigur că Republica Moldova va fi condamnată pentru încălcarea drepturilor lui Vlad Filat de către Procuratura Generală și Administrația Penitenciarului nr. 13”.

„Dacă Vlad Filat va fi ucis, alienat sau radiat spre a-l asasina lent, într-un timp extins, nu doar comandantul asasinilor – Vladimir Plahotniuc – va trebui, într-un final, să dea socoteală, ci şi slugile lui criminale din Procuratură, CNA şi Justiţie. Plus un mare pachet de politicieni din actualul Parlament. Fără aceşti servitori şantajabili ai lui, Plahotniuc n-ar valora nici cât o ceapă degerată”, scrie gazetarul.

Potrivit lui Conțiu, Filat este „un martor viu mult prea periculos pentru Plahotniuc”. „Filat ştie şi simte foarte bine toate aceste lucruri şi presiuni la care este supus, căci nu degeaba a intrat în greva foamei”, mai scrie gazetarul de la „Moldova Suverană”.Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

8 răspunsuri

 1. Ce-i cu tine, alcoolicule? Ai crapat aseara prea multa votka? Cine are nevoie de al tau Vladirmi Filat! Stai fara grija ca nu o sa se intimple nimic.
  Iar tu, lichea imputita si nebierberita, mai ai sa-i lingi fundul lui Filat? Probabil te plateste din banii pe care liderul PLDM i-a furat din Banca de Economii.

  Apreciază

 2. Domnulte, cite paharele de vodka va promis filea pentru articolul dvoastra?))))

  Apreciază

 3. Ma uit la poza lui Contiu si imi imaginez cat de retardata este substanta sa cenusie.

  Apreciază

 4. De ce si nu daca ex premierul contrabandist mai are si poate sa-si permita ca niste alcooolici sa scrie tipa patanu ii un fel de Nelson Mandela.

  Apreciază

 5. Ibati, asta-i bre ii peredoz de rahat per silabă scrisă, cum bre sa îi sugi atit de intes celui care a mirlit miliardul de la oameni ? Care nahui ucis, ori radiat ? cui trebuie un asemenea scandal, cine ar avea din asta de cistigat, voi la asta v-ati gindit ? De ce atita victimizare ridicola, si spalare de oase, a ?

  Apreciază

 6. Ce se va întâmpla… hahahaha Conțiu nu va mai fi plătit de nimeni pentru astfel de aberații ca cea de mai sus.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.