Lupu anunță sancțiuni în sânul PDM, dacă se vor adeveri acuzațiile europarlamentarului Cristea

Marian Lupu. Foto: inliniedreapta.net

Marian Lupu. Foto: inliniedreapta.net

Președintele PDM, Marian Lupu, a negat afirmațiile europarlamentarului european Andi Cristea precum că cineva de la PDM ar fi sunat conducerea partidului său din România pentru a-i cere să-l înlocuiască din funcția de președinte al delegației Parlamentului European pentru R. Moldova.

Lupu a declarat joi că el personal nu a făcut așa ceva, iar din discuțiile cu colegii săi de partid de asemenea a înțeles că nimeni nu a întreprins asemenea acțiuni.

„I-am trimis un mesaj ca să știu cu exactitate dacă acest lucru s-a întâmplat și cui i s-a telefonat. Cine de la PDM a dat un telefon, pentru că până în prezent, declar cu toată responsabilitatea, în calitate de președinte al PDM, nu am dat telefoane nimănui nici de la un partid, inclusiv de la PSD România. Până în prezent, din toate discuțiile pe care le-am avut cu colegii din Parlament și conducerea PDM, eu nu am primit confirmări foarte concrete cu referință la un asemenea subiect”, a declarat Marian Lupu.

Liderul PDM i-a solicitat lui Andi Cristea să facă public numele celui care ar fi sunat la PSD România, dacă într-adevăr acest lucru a avut loc. „Am trimis un mesaj personal domnului Cristea cu rugămintea să îmi transmită aceste date. Inițial mă gândeam să mi le transmită în privat. Dar pentru că informația a fost plasată public, voi adresa rugămintea respectuoasă către domnul Andi Cristea, ca la fel de public să plaseze”, a subliniat liderul PDM.

Potricit lui Marian Lupu, dacă acuzațiile lui Cristea se vor confirma, cel care a făcut-o va fi sancționat pe linie de partid. „Eu am nevoie de această informație și în momentul în care o primesc eu voi aplica toate măsurile de rigoare în privința persoanei care a făcut așa ceva, în cazul în care se confirmă, pentru că o asemenea situație nu rămâne fără aplicări de sancțiuni”, a subliniat președintele PDM.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.