„Profetul” Ion Sturza, dezgolit frumos de Iurie Leancă

Iurie Leancă și Ion Sturza. Colaj: unimedia.info

Iurie Leancă și Ion Sturza. Colaj: unimedia.info

Președintele PPEM, Iurie Leancă, a negat afirmația fostului premier Ion Sturza, potrivit căruia cel dintâi va fi propus în calitate de candidat la funcția de premier. Leancăa spus că nu a discutat cu nimeni în acest sens.

Liderul PPEM a declarat că nu vede rostul desemnării unui candidat la funcția de premier până când nu există o majoritate parlamentară care să susțină viitorul Guvern.

„Nu am avut discuții punctuale cu domnul președinte Timofti, cel care este unicul care poate desemna. Din punctul meu de vedere, atâta timp cât nu există o majoritate și o candidatură agreată de majoritatea parlamentară, este contraproductiv să ne lansăm în asemenea exerciții”, a declarat Leancă.

Liderul PPEM l-a criticat pe Ion Sturza pentru că lansează zvonuri neconfirmate, destabilizând astfel și mai mult situația din R. Moldova. „Ce a făcut Sturza se încadrează în tentativa de a aprofunda problemele cu care se confruntă R. Moldova, în loc să le aplaneze. Sturza a pretins că este un politician diferit de cei pe care îi critică, dar constat că procedează exact ca ei – se lansează în tot felul de zvonuri, acuzații, scenarii pe care pretinde că le știe cu certitudine”, a menționat Iurie Leancă.Categorii:Actualitate, Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.