„Badea Nicolae” irosește timpul cu Ion Sturza

Victor Nichituș. Foto: inprofunzime.md

Victor Nichituș. Foto: inprofunzime.md

Ion Sturza, considerat a fi candidatul neoficial al PLDM, pornește la șefia Guvernului fără șanse din start. Desemnarea sa în calitate de candidat la funcția de premier și eșecul din Parlament apropie și mai mult R. Moldova de alegeri anticipate. De această părere este jurnalistul Victor Nichituș.

Întro însemnare publicată pe o rețea de socializare, Nichituș menționează că Sturza nu are nicio șansă. „Putem presupune că echipa domniei sale vine din sânul PLDM-ului, al liberalilor și al popularilor conduși de domnul Leanca? Probabil. Dar fără PDM mai e până la 51”, observă Nichituș.

Jurnalistul mai scrie că discuțiile ce vor urma pentru susținerea candidatului Sturza nu înseamnă decât timp irosit, R. Moldova apropiindu-se astfel cu pași rapizi de alegeri parlamentare anticipate.

În caz că nu trece nici a doua candidatură (că asta nu văd cum să treacă), badea Nicolae (președintele Nicolae Timofti – n.r.), pe 29 ianuarie trebuie să semneze decretul de dizolvare a Parlamentului…, scrie Nichituș.

Victor Nichituș îl critică dur pe omul de afaceri Ion Sturza pentru faptul că, așa cum a făcut-o în 1999, s-a implicat într-un joc politic murdar.

Amintim că, după ce a fost învestit, Guvernul Sturza a rezistat doar câteva luni.

Domnul Sturza, din 1999 până în prezent, nu a învățat nimic – cum poți să te bagi într-un joc politc care nu îți aparține și la care contribuția e ZERO? Dacă vroia postul de președinte putea să preia PLR-ul așa cum i-a fost solicitat”, conchide jurnalistul.

Reclame


Categorii:Actualitate, Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.